Ingrediente:
5 rosii frumoase
3 vinete negre
1 ou
250ml ulei
1 lingurita mustar
1/2 ceapa mica
sare
Am copt vinetele pe flacara de la aragaz (mie mi se pare ca au gust mai
bun coapte asa) le-am curatat cat au fost inca calde, apoi le-am lasat
la scurs si racit. Intre timp am pregatit maioneza din ulei, ou, mustar,
cu mixerul stick. Am pasat vinetele cu ceapa, apoi am adaugat maioneza si
sare dupa gust.
Am taiat rosile in jumatati si le-am umplut cu salata.
marți, 28 iunie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
salata de vinete este preferata mea.o fac dupa aceeasi reteta ,stiu cat e de buna.yummy!
RăspundețiȘtergereImi place tare mult , inca nu am facut cu vinete proaspete. Puup!
RăspundețiȘtergereMi-ai dat o idee grozava! Combinatia e minunata! Multumim!
RăspundețiȘtergere