Ingrediente:
200ml cafea naturala pregatita
120g zahar
2 oua
30g amidon
250ml smantana pt frisca
2 linguri zahar pudra pt frisca
2 plicuri capucino
Am batut ouale cu zahar, am adaugat amidonul, apoi cafeaua cate putin. Am pus pe foc pana s-a ingrosat. Am dat deoparte si am lasat la racit. Separat am batut smantana, am adaugat zaharul si am batut pana s-a intarit.
Am amestecat crema de cafea cu smantana batuta si cu cele 2 plicuri de capucino.
Am pus in forme si am dat la rece.
miercuri, 29 iunie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Minunata e inghetata de cafea! ;)
RăspundețiȘtergereador aroma cafelei...as pune ness si'n ciorba.o inghetata cu cafea nu poate fi decat minunata.o seara frumoasa si linistita
RăspundețiȘtergereMmm, ce bunatate!
RăspundețiȘtergereLa tine toate inghetatele sunt delicioase si aia de caramel,e super buna,pupicei
RăspundețiȘtergere