vineri, 10 iunie 2011

Triunghiuri cu branza sarata

Ingrediente:
Pt aluat:
25g drojdie
1 lingurita zahar
300ml lapte caldut
600g faina
1 lingurita sare
3 linguri ulei de masline
Pt umplut:
50g margarina
50ml ulei
300g branza sarata
2 oua
marar (eu am pus uscat)
1 ou pt uns
susan

Pt aluat, am dizolvat drojdia in putin lapte indulcit cu zahar, am adaugat sarea, uleiul de masline si faina, apoi am framantat un aluat moale pe care l-am lasat 1 ora la dospit.
Pt umplutura eu am avut 2 feluri de branza pe care le-am amestecat, am adaugat ouale putin batute si marar.

Intr-un bol am topit margarina impreuna cu uleiul la Mw, pana s-a topit.
Am intins aluatul in foaie subtire, am taiat fasii lungi de aproximativ 6-7 cm latime, am uns cu amestecul de ulei si margarina. La un capat am pus o lingura din umplutura de branza si am impaturat de 3 ori.



Am pus triunghiurile pe hartie de copt, le-am uns cu ou batut si am presarat susan prajit putin.

Le-am copt 35-40 min pana s-au rumenit.
Sectiune:

2 comentarii:

  1. Imi plac foarte mult,eu le facmai rapid cu aluat foietaj,dar cu siguranta sunt mai bune asa!

    RăspundețiȘtergere