sâmbătă, 19 septembrie 2009

Tort ursulet de ciocolata






Chec cu cacao
Crema cu budinca de ciocolata cu frisca si mousse de portocale, biscuiti inmuiati in cafea, frisca cu ciocolata

9 comentarii:

  1. Vai Livia, ai facut ce ai facut si pana la urma n-ai reusit sa te tii departe...ce-i drept este tare greu microbul asta cu torturile!
    Straturile sunt criminale, mi-e pofta :P Felicitari sincere si la mai mare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos e ursuletul, cred ca nici peste 100 de ani nu as reusi sa-l fac. Pupici si te astept la mine sa ridici un premiu delicios.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna , frumos tort ... felicitari pentru toate torturile , sunt superbe .As dori daca se poate sa-mi spui cum ai facut ursuletul ... in curand (11 oct ) e ziua fiului meu ... si as vrea sa-i fac acest tort ...insa nu prea ma pricep la partea cu ornatul...

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Adriana si bine ai venit in casuta mea! Decoratia nu e grea, dar e foarte migaloasa. Am scos la imprimanta modelul cu ursuletul, desupra am pus o hartie de copt si am facut conturul ursuletilor cu ciocolata topita, l-am lasat la intarit si l-am rasturnat pe tort. Apoi am umplut ursul cu puncte de frisca batuta, unul langa altul, cu poshul sau seringa de ornat. Dureaza ceva toata operatiunea, dar e de efect.

    RăspundețiȘtergere
  5. si daca as decupa forma pe un carton , as face conturul cu scobitoarea pe tort , as orna si marginile , unde tu ai facut cu cioco topita , eu sa fac cu toping de cioco? cum ar fi?

    RăspundețiȘtergere
  6. Adriana, poti incerca si asa, trebuie sa mearga, doar sa ai grija la topingul de ciocolata sa nu se imprastie fiind mai moale. Eu din cauza asta prefer ciocolata topita.

    RăspundețiȘtergere
  7. Respect pentru rabdarea pe care o ai!:)

    RăspundețiȘtergere