Ingrediente
500g faina
7 grame drojdie uscata
30ml apa
200ml bere
3 linguri ulei
1 lingurita sare
1 lingurita zahar
200g masline fara samburi
o ceapa
30ml ulei pt prajit
marar (eu am folosit uscat)
piper
Pt aluat:
Am amestecat drojdia cu 30 ml apa calduta, zaharul si 2 linguri faina. Se lasa la dospit 4-6 ore. Eu am lasat peste noapte. Se adauga berea, sarea, uleiul, restul de faina. Am framantat.
Pt umplutura:
Am tocat ceapa si maslinele, le-am dinstuit in putin ulei. Am adaugat mararul si am lasat la racit.
Am impartit aluatul in 8, am intins fiecare bucata, mai lata intr-o parte si am pus 2 lingurite de umplutura cu masline.
Sunt foarte bune, reci sau calde, aluatul creste foarte mult si are o aroma deosebita de la bere.
500g faina
7 grame drojdie uscata
30ml apa
200ml bere
3 linguri ulei
1 lingurita sare
1 lingurita zahar
200g masline fara samburi
o ceapa
30ml ulei pt prajit
marar (eu am folosit uscat)
piper
Pt aluat:
Am amestecat drojdia cu 30 ml apa calduta, zaharul si 2 linguri faina. Se lasa la dospit 4-6 ore. Eu am lasat peste noapte. Se adauga berea, sarea, uleiul, restul de faina. Am framantat.
Am lasat 2 ore la crescut. Asa arata dupa ce-a crescut.
Pt umplutura:
Am tocat ceapa si maslinele, le-am dinstuit in putin ulei. Am adaugat mararul si am lasat la racit.
Am impartit aluatul in 8, am intins fiecare bucata, mai lata intr-o parte si am pus 2 lingurite de umplutura cu masline.
Am rulat. Le-am pus pe hartie de copt, apoi am stropit cornurile cu apa si am presarat piper macinat.
Sunt foarte bune, reci sau calde, aluatul creste foarte mult si are o aroma deosebita de la bere.
Cred ca sint tare bune!Ma tenteaza sa le incerc!Weekend placut!
RăspundețiȘtergereMultumesc Carmen, incerca-le si n-o sa regreti, garantez!
RăspundețiȘtergere