luni, 28 septembrie 2009

Tort cu trandafiri albastrii



Blat cu apa si cacao



Crema mousse de ciocolata cu bucatele de ciocolata si crema de lamaie


Decoratii din pasta de zahar si frisca

10 comentarii:

  1. arata super bine..cred ca e ff delicios...
    mmmmmm

    RăspundețiȘtergere
  2. m-am tot uitat prin retetele de tort care pot spune ca sunt minunate. mama implineste 60 de ani in curand si vreau sa o surprind cu un tort superb,dar econom si oarecum usor de preparat.imi poti recomanda ceva? ti-as fi foarte recunoscatoare.(oricum vreau sa incerc si trandafirasii ca decor .. poate poate mi-or iesi ca nu am mai incercat niciodata)

    RăspundețiȘtergere
  3. Oana recomand cu caldura batul negresa, il gasesti la retete mele de blat, iasa sigur si e foarte bun, mie nu mi se pare foarte scump, e asa mai de criza. Apoi cremele mousse care nu sunt greu de preparat si din nou foarte bune. La multi ani mamei tale, iar tie spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc din suflet.sa speram ca imi iese intocmai reteta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am revenit cu ultimile noutati.Am facut tortul si i-am serbat ziua mamei vineri!am folosit reteta pentru blat recomandata de tine dar pentru crema am folosito pe cea de lamaie!mi-a iesit un deliciu!toti cei care au mancat tort au venit pe parcursul zilelor sa mai ceara!azi s-a mancat ultima felie!multumesc pentru sfaturi si intradevar ai avut perfecta dreptate:blatul de negresa este exceptional-pufos,moale si nu ai nevoie sa il insiropezi!multumesc inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  6. P.S. ma apuc cu si mai mare incredere sa incerc toate retele postate!cu siguranta trebuie sa imi iasa

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur mult ca ti-a placut, te mai astept cu impresii despre retetele mele! Inca odata La multi ani mamei tale!

    RăspundețiȘtergere
  8. am revenit cu o micuta intrebare.vine sf.Andrei si am un sarbatorit in familie si vreau sa fac din nou tortuletul cu crema de lamaie.ultima data am facut crema cu unt.vroiam sa intreb cum iese mai gustoasa:cu unt sau cu frisca?ca am vazut in reteta ca se poate pune unt sau frisca.frisca banuiesc ca trebuie batuta spuma inainte nu?multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna Oana! Eu am facut ambele variante si cu unt si cu frisca. Mie mi se pare mai buna cu frisca, defapt e mai aerata, mai pufoasa. Da, frisca trebuie batuta inainte. Cu multa placere!

    RăspundețiȘtergere