Ingrediente:
Separat intr-un castron am batut ouale cu zahar, am adaugat vanilie, coaja de lamaie, iaurtul si laptele, apoi am turnat compozitia in tava peste macaroane. Trebuie se acopere pastele din tava, atlfel se usuca la copt.
500g paste
3-4 linguri ulei
3-4 oua
150g zahar
1l lapte
un borcan mare iaurt sau lapte batut (400g)
coaja de lamaie
1 pliculet zahar vanilat
stafide
Intr-o tava jena, am pus uleiul, macaroanele nefierte si stafidele.
Separat intr-un castron am batut ouale cu zahar, am adaugat vanilie, coaja de lamaie, iaurtul si laptele, apoi am turnat compozitia in tava peste macaroane. Trebuie se acopere pastele din tava, atlfel se usuca la copt.
Am dat la cuptor pana s-a rumenit.
livia,macaroanele trebuie fierte inainte sa le pui in tava?
RăspundețiȘtergereNu trebuiesc fierte inainte, totul se pune crud in tava si...la cuptor.
RăspundețiȘtergere