Am folosit:
1 dovlecel mic
2 cartofi
1 conopida mica
2 morcovi
1 mana mazare boabe
2 rosii
50g unt
1 lingura faina
250ml lapte
150g cascaval
sare
piper
Pt inceput am pus intr-o cratita apa cu sare la fiert. Am adaugat cartofii si morcovii in bucati mari si i-am fiert aproximativ 10 min, i-am scos din apa, apoi am pus conopida si dovlecelul si le-am fiert 5 min. Le-am scos si intr-o tava jena unsa cu putin ulei. Am adaugat cateva felii de rosii si mazarea.
Separat am pregatit sosul bechamel. Am pus intr-o cratita untul cu faina, am amestecat pe foc mic apoi am turnat laptele fierbinte si am amestecat repede cu telul. Am potrivit de sare.
Am turnat sosul peste legumele din tava, desupra am ras cascavalul (eu am adaugat si cateva bucatele de branza feta)
Am dat la cuptor pt 35 min pana s-a rumenit frumos deasupra.