Am folosit:
Pt foi
150ml lapte
150ml ulei
150g zahar
1 ou
400g faina
1 lingurita praf de copt
Pt umplutura
1 kg branza dulce grasa
300g zahar
150g stafide hidratate in rom
2 lingurite zahar vanilat
4 oua
1 iaurt mic gras
2 linguri gris
Pt aluat am incalzit laptele, impreuna cu uleiul si zaharul pana acesta din urma s-a topit. Am lasat la racit, am adaugat oul si faina amestecata cu praf de copt. Am impartit aluatul in 2.
Pt umplutura am amestecat toate ingredientele. Am intins o foaie in tava unsa, am pus deasupra umplutura...
...apoi a doua foaie.
Am dat prajitura la cuptor 30 minute, 180 grade, pana s-a rumenit usor.
Dupa preferinte, rece se pudreaza cu zahar.
luni, 3 august 2015
Abonați-vă la:
Postări (Atom)