duminică, 24 aprilie 2016

Chec din albusuri



Am folosit:
6 albusuri
6 linguri zahar
6 linguri faina
50ml ulei
1 lingurita praf de copt
vanilie
2 linguri cacao
optional nuci, visine, afine, fructe confiate, fulgi de ciocolata, etc

Am batut albusurile cu un praf de sare, am adaugat zaharul, apoi uleiul si faina cernuta amestecata cu praf de copt. Am turnat 3/4 din compoztitie in tava tapetata cu hartie de copt, am adaugat fructele deasupra.  In compozitia ramasa am adaugat cacao, am amestecat si am turnat deasupra. Am copt checul 30 minute la 180 grade, pana s-a rumenit usor deasupra.

Salam de biscuiti cu ciocolata


Am folosit
100g ciocolata
100ml lapte
100g zahar
100g unt
300g biscuiti
optional nuci, alune, rom, rahat

Am pus intr-o craticioara laptele, ciocolata rupta bucatele, zaharul si untul. Am pus pe foc mic pana s-a topit ciocolata, amestecand continuu. In crema calduta am adaugat biscuitii tocati mai mare si arahide.
Pe o folie de plastic am presarat cacao, apoi am adaugat compozitia de biscuiti, am rulat salamul, am legati capetii si am dat la rece cateva ore.

marți, 19 aprilie 2016

Tort Minion2


Contine blat cu ciocolata insiropat, mousse de ciocolata alba si mousse de ciocolata cu lapte.

luni, 18 aprilie 2016

Tort Elsa pt Alexia

Contine blat cu ciocolata, mousse de ciocolata si crema de iaurt cu fructe de padure.


luni, 11 aprilie 2016

Tort aniversar cu frisca

Contine blat cu nesquik, mousse de portocale, ganache de ciocolata, blat alb, crema caramel.