sâmbătă, 28 februarie 2015
sâmbătă, 7 februarie 2015
Fursecuri ursuleti
Am folosit:
200g untura
200g smantana
100g zahar
1 ou
400g faina
1 praf de copt
rahat
nuca
gem de visine
Am amestecat toate ingredientele si am forma un aluat pe care l-am lasat 30 min sa se odihneasca.
Am intins aluatul si am decupat ursuletii, i-am umplut si i-am pus pe harie de copt.
200g untura
200g smantana
100g zahar
1 ou
400g faina
1 praf de copt
rahat
nuca
gem de visine
Am amestecat toate ingredientele si am forma un aluat pe care l-am lasat 30 min sa se odihneasca.
Am intins aluatul si am decupat ursuletii, i-am umplut si i-am pus pe harie de copt.
I-am copt 15 minute pana s-au rumenit.
Etichete:
Fursecuri
miercuri, 4 februarie 2015
Salata cu ton
Am folosit:
2 rosii taiate cubulete fara samburi
2 conserve ton bucati
100g masline intregi si feliate
100g porumb dulce
1 ceapa (de preferat rosie) marinata
50ml ulei masline
sare, piper
zeama de lamaie dupa gust
1 legatura mica patrunjel verde
Am taiat ceapa, am adaugat sare, otet si putina apa si am lasat-o la marinat 15-20 minute. Am scurs zeama si am spalat ceapa cu apa rece. Am adaugat rosiile, tonul scurs de apa, maslinele, porumbul, am turnat uleiul de masline si am condimentat.
2 rosii taiate cubulete fara samburi
2 conserve ton bucati
100g masline intregi si feliate
100g porumb dulce
1 ceapa (de preferat rosie) marinata
50ml ulei masline
sare, piper
zeama de lamaie dupa gust
1 legatura mica patrunjel verde
Am taiat ceapa, am adaugat sare, otet si putina apa si am lasat-o la marinat 15-20 minute. Am scurs zeama si am spalat ceapa cu apa rece. Am adaugat rosiile, tonul scurs de apa, maslinele, porumbul, am turnat uleiul de masline si am condimentat.
Etichete:
Salate
Abonați-vă la:
Postări (Atom)