Contine blat vanilat, insiropat, mousse de ciocolata alba si crema de iaurt cu capsuni.
sâmbătă, 9 septembrie 2017
Pizza Quattro Formaggi
Am folosit:
25g drojdie
300ml apa calda
1 lingurita zahar
1 lingurita sare
aproximativ 600g faina
4 feluri de branza: mozarella, cascaval, gorgonzola si brie
sos de rosii
oregano uscat
Pentru aluat am amestecat drojdia cu zahar si putina faina, am adaugat putina apa calda si am amestecat. Am lasat la crescut 15 minute, apoi am adaugat restul de apa, sarea si restul de faina pentru a obtine un aluat moale, dar care nu se lipeste de masa. L-am impartit in 3 si am intins foi pe masa cu faina, le-am pus in tavile incinse, am adaugat rapid sosul si branza pregatita inainte si taiata bucati, mai putin mozarella.
Am dat la copt 15 minute la 220 grade, am scos pizza am adaugat mozarella felii si am bagat inca 1 minut la cuptor.
25g drojdie
300ml apa calda
1 lingurita zahar
1 lingurita sare
aproximativ 600g faina
4 feluri de branza: mozarella, cascaval, gorgonzola si brie
sos de rosii
oregano uscat
Pentru aluat am amestecat drojdia cu zahar si putina faina, am adaugat putina apa calda si am amestecat. Am lasat la crescut 15 minute, apoi am adaugat restul de apa, sarea si restul de faina pentru a obtine un aluat moale, dar care nu se lipeste de masa. L-am impartit in 3 si am intins foi pe masa cu faina, le-am pus in tavile incinse, am adaugat rapid sosul si branza pregatita inainte si taiata bucati, mai putin mozarella.
Am dat la copt 15 minute la 220 grade, am scos pizza am adaugat mozarella felii si am bagat inca 1 minut la cuptor.
Etichete:
Aluaturi sarate
Abonați-vă la:
Postări (Atom)