duminică, 28 noiembrie 2010
Rulada Diplomat
Blat negresa fara cacao
Crema de vanilie cu multe fructe
Ornata cu frisca si visine din compot
Diplomat si Dobos:
Etichete:
Prajituri
marți, 23 noiembrie 2010
Negresa cu nuci, la MW
Pt ca in ultima vreme sunt mereu in criza de timp, am apelat din nou la ajutorul cuptorului cu microunde.
Ingrediente:
1 ou
4 linguri zahar
50ml ulei
100ml lapte cald
150g faina
1/2 lingurita parf de copt
2 linguri gem(eu am pus de pere)
2 linguri cacao
nuci
Sirop de ciocolata:
50g ciocolata
50ml apa
2 linguri zahar
Am batut oul cu zahar, am adaugat uleiul, laptele, faina cernuta amestecata cu praful de copt si cacao, apoi gemul.
Am uns cu ulei 4 boluri rezistente la MW, am adaugat nuci tocate pe fund, apoi am pus cateva linguri din aluat.
Am copt la MW 5 minute, la putere maxima.
Le-am rasturnat pe o farfurie, si le-am inecat cu sirop de ciocolata. Rapide si delicioase!
Ingrediente:
1 ou
4 linguri zahar
50ml ulei
100ml lapte cald
150g faina
1/2 lingurita parf de copt
2 linguri gem(eu am pus de pere)
2 linguri cacao
nuci
Sirop de ciocolata:
50g ciocolata
50ml apa
2 linguri zahar
Am batut oul cu zahar, am adaugat uleiul, laptele, faina cernuta amestecata cu praful de copt si cacao, apoi gemul.
Am uns cu ulei 4 boluri rezistente la MW, am adaugat nuci tocate pe fund, apoi am pus cateva linguri din aluat.
Am copt la MW 5 minute, la putere maxima.
Le-am rasturnat pe o farfurie, si le-am inecat cu sirop de ciocolata. Rapide si delicioase!
Etichete:
Retete la Microwave
luni, 22 noiembrie 2010
joi, 18 noiembrie 2010
Tort MJ2
Un reply al unui alt tort de-al meu.
Interior Tort padurea neagra de aici
Sectiune:
La multi ani Ramo! Sa fii sanatoasa, sa ai parte de tot ce e mai bun si toate dorintele tale sa devina realitate!
Interior Tort padurea neagra de aici
Sectiune:
La multi ani Ramo! Sa fii sanatoasa, sa ai parte de tot ce e mai bun si toate dorintele tale sa devina realitate!
Etichete:
Torturi,
Torturi aniversare
miercuri, 17 noiembrie 2010
Covrigei cu branza
Ingrediente:
300g branza telemea
200g margarina(sau untura)
300-350g faina cernuta
25g drojdie
100ml lapte
1 ou
1 galbenus pt uns
Am dizolvat drojdia in laptele cald, am adaugat telemeaua rasa, oul intreg, margarina moale, apoi faina si am framantat un aluat.
Am impartit aluatul in 3 si am intins foi de 1/2 cm. Am taiat cu forma covrigeii, i-am uns cu galbenus, apoi i-am copt 15-20 min.
300g branza telemea
200g margarina(sau untura)
300-350g faina cernuta
25g drojdie
100ml lapte
1 ou
1 galbenus pt uns
Am dizolvat drojdia in laptele cald, am adaugat telemeaua rasa, oul intreg, margarina moale, apoi faina si am framantat un aluat.
Am impartit aluatul in 3 si am intins foi de 1/2 cm. Am taiat cu forma covrigeii, i-am uns cu galbenus, apoi i-am copt 15-20 min.
Etichete:
Aluaturi sarate
vineri, 5 noiembrie 2010
marți, 2 noiembrie 2010
Abonați-vă la:
Postări (Atom)