Idee preluata de pe Retete Unica.
Eu am folosit:
1 kg cartofi
1 fir carnati de casa sau kaiser
1 ceapa
1 ou
200g smantana
150g cascaval
sare, piper
patrunjel sau marar verde
2 linguri ulei
Am curatat cartofii, i-am taiat felii si i-am pus la fiert in apa cu sare 10 minute.
Am taiat carnatii rondele, i-am prajit in putin ulei, apoi am adaugat ceapa si am lasat pana aceasta s-a inmuiat putin.
Intr-o tava jena unsa cu putin ulei, am pus cartofii scursi, apoi carnatii prajiti. Am amestecat smantana cu oul si am turnat peste cartofi, deasupra am ras cascaval si am presarat marar tocat.
Am dat la cuptor pt 30 minute la 180 grade pana s-a rumenit usor deasupra.
miercuri, 25 ianuarie 2017
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu