Am folosit:
400g piscoturi
200ml cafea indulcita
300g mascarpone
3 galbenusuri
150ml frisca
150g +100g zahar
500g capsuni
1 lingurita amidon
cacao pt deasupra
optional amaretto pt insiropat
Am inceput cu jeleul de capsuni, am pus fructele intr-o cratita impreuna cu zaharul 100g. Am lasat la fiert aproximativ 20 minute pana a scazut siropul, apoi am adaugat amidonul desfacut cu putina apa. Trebuie sa fie putin mai gros. Am lasat la racit.
Pt crema am frecat galbenusurile cu cele 150g zahar, am adaugat mascarpone, apoi frisca batuta si am amestecat usor.
Asamblare: am pus un rand de piscoturi inmuiate in cafea, 1/2 jeleu de capsuni si 1/2 crema, apoi iar piscoturi, jeleu si crema. Deasupra am purdat cu cacao.
sâmbătă, 10 iunie 2017
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu