Am folosit:
Pentru foi
2 oua
100g zahar
150ml ulei
150ml lapte
500g faina
1 praf de copt
Pentru crema
3 linguri cacao
5 linguri faina
10 linguri zahar
500ml lapte
200g unt
100g ciocolata neagra
Pentru foi, am amestecat toate ingredientele si am framantat un aluat pe care l-am impartit in 5. Am copt 5 foi subtiri pe dosul tavii.
Pentru crema am amestecat cacaoa cu zahar si faina, am adaugat laptele cate putin si am amestecat bine sa nu se faca cocoloase. Am pus crema pe foc mic pana s-a ingrosat, am fiert cateva minute. In crema fierbinte am adaugat untul si ciocolata. Am amestecat pana acestea s-au topit.
Am lasat crema la racorit putin si calduta am pus-o intre foi.
joi, 4 octombrie 2018
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu