Am folosit:
Pt blat
250g biscuiti simpli
100g unt topit
1/2 lingurita scortisoara
2 linguri zahar pudra
Pt crema
400g crema de branza
100g ciocolata alba topita in 100ml smantana pentru frisca
200g capsuni
4 linguri zahar
1 lingurita amidon
200ml smantana pt frisca
Pt glazura
200g ciocolata cu lapte
200ml smantana pt frisca
capsuni pt margini
Pt baza, am macinat in robot biscuitii, am adaugat untul, zaharul si scortisoara, am amestecat si am turnat intr-o forma rotunda, am nivelat.
Pe marginea formei am pus jumatati de capsuni, apoi am adaugat crema.
Pentru crema am pasat capsunii in blender si i-am pus pe foc impreuna cu zaharul pana s-au legat ca o dulceata, am adaugat amidonul desfacut cu putina apa si am amestecat. Am lasat la racit apoi am amestecat cu crema de branza, frisca si ciocolata topita.
Pentru glazura am topit ciocolata cu frisca si am turnat peste crema.
marți, 4 iunie 2019
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu