Sursa
Am folosit:
1 aluat foietaj 400g
300g capsuni
300g zahar
3 albusuri de ou
1 praf sare
Am copt aluatul, am taiat o bucata dupa forma tavii in care am montat prajitura, restul aluatului copt l-am sfaramat.
Pentru crema am pus la foc capsunii zdrobiti impreuna cu 250g zahar, am lasat sa fiarba pana s-a legat ca o dulceata si s-a ingrosat putin. Cand erau capsunii aproape gata am pornit mixerul in care am adaugat abusurile, praful de sare si zaharul. Am mixat pana s-a facut o spuma, apoi am adaugat siropul fierbinte si am mixat inca 10 minute, pana amestecul s-a racorit.
Am turnat in tava peste aluat, deasupra am pus firimiturile de aluat.
Am dat la rece minim 3 ore.
marți, 4 iunie 2019
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu